EPF Logo
Tel: (+44) 1799 543211           Email sales@robertcomins.com
Home Properties New Listings Price Reductions About Us Contact
           

Onroerend Goed te koop Frankrijk


Onze gespecialiseerde portefeuille bevat luxe villa's, landhuizen, hotels, kastelen, manoirs, beleggingen, gronden

 
Specialisten in de grotere vastgoedmarkt Robert Comins het een Engels eigendom website heeft een groot aantal huizen in Frankrijk te koop. Dit omvat ruiterevenementen eigendom te koop, hotels, bed and breakfasts, stoeterijen, grond met stallen, vastgoed, manoirs en kastelen.
Klik op de volgende link voor meer informatie over de huizen en zakelijke eigenschappen die deze makelaar heeft voor de verkoop.

Klik Hier voor "Equestrian Property France"

We hebben veel van de goederen met zakelijke inkomsten potentieel. Dit omvat gites en gite complexen, paardrijden stallen, bed and breakfasts, hotels. Soms zijn dit al blijkt een inkomen als zij gevestigd zijn bedrijven. Als u op zoek bent naar een nieuwe start in Frankrijk, die wordt geleverd met een inkomen dan hebben we veel eigenschappen voor u te overwegen. Deze varieert van kastelen tot ruiterevenementen eigendom - deze eigenschappen komen soms compleet met paarden en paardrijden centra evenals stallen en vaak met veel van de grond waarop de te berijden. Er zijn mooie manoirs en kastelen en landgoederen. Frankrijk is een groot prachtig land en een plaats waar dromen kunnen uitkomen!

Wij zijn actief in alle regio's van Frankrijk, waaronder: onroerend goed te koop Aquitaine, Auvergne, te koop Bretagne, Bourgondië of Bourgogne, te koop Centre, Champagne-Ardenne, Corsica of Corse, te koop Franche-Comte, te koop Languedoc-Roussillon, te koop Limousin, Lorraine, Laag-Normandië of Basse-Normandie , Midi-Pyrenees, Nord-Pas-de-Calais, Paris-Isle-of-Frankrijk of Île-de-France, Pays-de-la-Loire, Picardie of Picardie, Poitou-Charentes, Provence-Alpes-Côte d ' Azur, Rhône-Alpes, te koop Opper-Normandie en Haute Normandie.
Onroerend goed te koop voor het houden van paarden of een stoeterij aangeboden. Paardrijden Makelaar Frankrijk gespecialiseerd in de verkoop van woningen met grond in alle regio's van Frankrijk voor de paardensport en vrijetijdsbesteding. Wij verkopen ook de eigenschappen die een bedrijfsinkomsten - woningen met een of meer gites (verhuur-eenheden), professionele gite complexen, B & Bs, vissen eigenschappen en de occasionele werken boerderij. Ook de Manoirs, Kasteel, landhuis en vastgoed. Na het kijken naar de eigenschappen op onze website kunt u gerust ring ons op 01799 543211 of e-mail: sales@robertcomins.com. Wij zijn blij om u brochures van geschikte eigenschappen, regelen bezoeken en helpen u bij het plannen van uw route. Een goed geplande reis zal u helpen om het meeste van uw woning bezoeken en om de hoeveelheid informatie die u kunt verzamelen over de relevante eigenschappen en hun locaties enz. Als u wenst te verkopen, een woning met grond of met een zakelijke inkomsten in elke regio van Frankrijk en wil om te praten over de verkoop van de woning via ons, geef ons een telefoontje. Hippisch centrum te koop Onroerend Goed Dressuurtraining - Race - Polopaarden - Fokkerij – Manege - onroerend goed met stallen - Landgoed – estate onroerend goed, vastgoed, huis, huizen, verkoop, koop, te koop, woning, Frankrijk, Hypotheek, kasteel, landhuis, hotel, wijngaard, wijngaarden, estates, country house, kastelen, manoirs, hippisch, paarden, stallen, paardenstal, haras, woningen, huis kopen, huis verkopen, makelaar, bemiddeling, woning, woningen, informatie, advies, Nederland, huizenmarkt, koop huis, tekoop, huizen te koop, HuisTeKoop, gratis advies, vastgoed, real estate, flat, bungalow, vrijstaand huis, villa, boerderij, huis met tuin, huis te koop, huis gezocht, kopen, particuliere